Duminică, 20 decembrie 2015: Serbarea de Crăciun

noël st nicolasDreptmăritori creştini,
Sărbătoarea Crăciunului este un prilej de mărturisire a credinţei noastre strămoşeşti şi, totodată, de afirmare a identităţii noastre ca neam. De aceea vă facem invitaţia de a fi alături de noi dimpreună cu toată familia şi a ne ajuta să organizăm Serbarea de Crăciun, care va avea loc pe data de 20 decembrie (duminică), după Sfânta Liturghie.
Ca în fiecare an, cei mici se vor bucura de venirea Moşului, cu sacul plin de daruri. Haideţi să-l întâmpinăm cu voie bună, gânduri senine şi colinde!
Vă rugăm să înscrieţi cât mai repede copiii pentru serbarea de Crăciun. Începând cu prima sâmbătă din decembrie, plănuim să avem câteva repetiţii la biserică (cam o oră) pentru a-i învăţa pe cei mici poezii şi colinde tradiţionale. Sper din tot sufletul sa avem o participare numeroasa!
Pentru înscrieri, vă rugăm să răspundeți pe adresa de email a parohiei sau la qzan2000@yahoo.com (dșoara. Codruţa Chiuzan) cu numele d-voastra (a parinţilor) și al copiilor d-voastră.
De asemenea, cei care doresc să contribuie la cumpărarea cadourilor de Crăciun sunt invitați să ia legătura cu dna preoteasă Ioana Cozma (929-6001161).